De favoriete items van onze inkopers

De favoriete items van onze inkopers

By Wytske Poelsma

De favoriete items van onze inkopers

We beginnen dit nieuwe jaar met een favoriet die je veelvuldig in onze collectie terug zult vinden

Een nieuw jaar

Vaak merken wij in de winkel dat jullie al vroeg in het jaar behoefte hebben aan een nieuwe garderobe. Ook zien wij wij dat dit altijd even zoeken is; welke items zijn een goede toevoeging voor je garderobe, wat mag er vervangen worden en het allerbelangrijkste; waar ben je verliefd op?

Ons advies: probeer altijd een paar goede basis stukken toe te voegen. De eerder genoemde "altijd goed" items waar je makkelijk naar pakt.

Jeans

Een goede jeans mag niet ontbreken in het bij elkaar zoeken van je "key pieces". Het blauw, grijs of zwart van een jeans combineert altijd makkelijk en als je een goed model vindt, kun je er een hoop combinaties mee maken. Wij weten dat het voor veel dames een heuse, of zeg maar gerust helse, zoektocht is naar een jeans die mooi staat en dan vooral ook lekker zit.

Goed nieuws; wij hebben dus een allemansvriend in onze collectie.

Jeans Martin van APC

Deze 5-pocket jeans van APC is een absolute favoriet.

De jeans zit eerder wat hoger in de taille maar niet zo hoog dat je na het dineren je bovenste knoop moet los maken. De broekspijpen zijn redelijk recht maar aan de onderkant iets samen geknepen en juist dat maakt de jeans bijzonder. Ieder seizoen kopen we dit topstuk in en wisselen dit in wassing af. Je ziet hem dus in zwart, grijs of blauw voorbij komen maar bijv. ook in een eighties snow wassing.

 Advies

Wij bevelen deze kekke jeans van harte aan. Heel wat klanten komen er  op terug en willen nog een andere wassing. Ook Online is dit model heel makkelijk te bestellen vanwege de makkelijke pasvorm.

Ons advies? Iedereen aan de "Martin" en af en toe een andere wassing toevoegen.

 

 

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published