De favoriete items van onze inkopers

De favoriete items van onze inkopers

By Wytske Poelsma

De favoriete items van onze inkopers

Onverstoorbaar breiden we onze rubriek met favorieten uit. 

"Altijd-goed" garderobe

Omdat onze lijst van favoriete items eindeloos is gaan we er in dit korte stukje jaar nog 1tje noemen. Zeker ook omdat juist nu veel van onze klantjes nog voor de feestmaand en de rest van de winter willen shoppen. En natuurlijk die fel begeerde "altijd -goed" garderobe bij elkaar wil sprokkelen.

Outfit compleet

Wij als inkopers vinden het net zo belangrijk om mooie sieraden in te kopen als kleding en schoenen. We vinden een outfit eigenlijk pas compleet met een mooi sieraad. Juist als je kiest voor een wat meer casual outfit, is een paar mooie oorbellen of een wat grovere ketting op je trui een mooi contrast.

Necklace Venetian thick

De ketting die we iedereen van harte aanbevelen omdat deze zo'n mooie schakel heeft en op iedere outfit goed tot zijn recht komt is de Venetiaanse schakel. De schakel is eigenlijk een vierkant blokje, en al deze blokjes op een rij, laten de ketting prachtig schitteren. 

 

Martine Viergever

De ketting is een ontwerp van Martine Viergever sieradenontwerpster uit Rotterdam. Voor ons weet zij precies de juiste stijl in ontwerp over te brengen. Haar sieraden zijn onderscheidend zonder monumentaal te worden, hebben humor en ieder sieraad wordt met de hand vervaardigd. 

Handig om te weten

Bijna al haar sieraden zijn in goldplated zilver en in zilver verkrijgbaar. De kwaliteit van haar goudbadje is hoogwaardig en als je sieraad na een tijdje toch lichter van kleur wordt, biedt ze een nieuw goudbadje aan voor een paar tientjes, afhankelijk van het sieraad.

Heel eigenlijk zit je met een sieraad van deze Rotterdamse altijd goed. 

 SHOP MARTINE VIERGEVER

 

 

 

 

 

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published