De favoriete items van onze inkopers

De favoriete items van onze inkopers

By Wytske Poelsma

De favoriete items van onze inkopers
Wat is fijner dan goede kijk-en luister tips? En geldt dat ook niet voor de mooiste en "altijd goed" draag tips?

Favorieten

Dat is de reden dat we hier een wisselende blogpost aan wijden; per seizoen zullen we een aantal keren aangeven wat volgens ons de mooist passende en fijnst draagbare favorieten van onszelf zijn.

Must-haves

Met als doel; jou zo snel mogelijk op de hoogte brengen van goede must-haves waar je een hele poos mee kunt doen en die uiteindelijk allemaal weer combineerbaar zijn met eerdere aankopen.

Inkoop

Omdat wij tijdens de inkoop alles doorpassen en goed kijken naar pasvorm, valling van materiaal en of het wel net die ene sparkling heeft om bijzonder te zijn, is onze gehele collectie al door een "ringetje" gehaald. Je kunt er dus van uitgaan dat je met onze geselecteerde collectie sowieso wel goed zit.

Relax pant

Toch zijn er altijd een paar favorieten; deze eerste rubriek trappen we af met de Relax pant van Monique van Heist.

Lycra

Een heuse mix van een straight pantalon en je lekkerst zittende trainingsbroek. Door de elastieke band doet deze broek zijn naam eer aan. In de welbekende stof van Monique van Heist; Lycra, deze stof voelt heerlijk luxe aan, smaakt slanker en de kwaliteit van het materiaal gaat waanzinnig lang mee.

Draagtips

Draag deze alleskunner met je favoriete colbert en sneakers of met een gehakt halflaarsje en een trui die niet te lang is. 

Een enorme favoriet! 

 

shop Monique van Heist

 

 

 

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published